Op een van mijn favoriete blogs zag ik een erg lekker recept online staan.
En dit wilde ik zeker een keer gaan uit proberen.
En ik moet zeggen het smaakt heerlijk en zo snel gemaakt!!
Pasta Carbonara....
Pakje met spekjes
2 Eieren
Pakjes Italiaanse kaas
Knoflook
Selderij
Slagroom
spaghetti
ham uit blik
Kook de spaghetti in een ruime pan met water .
Bak de spekjes eerst en op het laatst de knoflook
en de ham mee bakken.
Klop de eieren en slagroom door elkaar en voeg peper en zout toe.
Als de spaghetti beetgaar is doe je het slagroom mengsel door de
hete spaghetti, zodat het ei kan stollen
Doe de spekjes,ham en selderij door de spaghetti.
Roer dit goed door de spaghetti.
Strooi de kaas snippers door de spaghetti
En klaar is je Pasta Carbonara
buon appetito
Geen opmerkingen:
Een reactie posten